TalentCamp Lyngby 2016

Fra 7. apr. 2016 til 11. apr. 2016

Info om Ingress

Hej kommende agent

Du bliver hermed indbudt til en ny verden!  

Når du kommer til TalentCamp i Lyngby, vil du blive introduceret til en anderledes verden i verden. En virtuel verden, hvor du som agent, bliver nødt til at bevæge dig rundt i den rigtige verden. Og i denne virtuelle verden har du hele verden, som én stor spilleplade.

Der er millioner af agenter i hele verden -  ingen ved med sikkerhed hvor mange, og der er millioner og atter millioner af unikke steder at besøge. Du vil blive taget med på det ene eventyr efter det andet, mens du vil se steder du ellers aldrig ville komme, og selv i dit eget lokalområde vil der ofte være nye oplevelser i vente for dig. Mens du rejser rundt til helt unikke steder i hele verden, møder du andre agenter og samarbejder med dem om store hemmelige operationer, mens agenterne fra den anden fraktion forsøger at gennemskue din plan og forpurre den.

Kort sagt: nye eventyr, nye oplevelser, nye venner, en ny måde at se verden på og et internationalt netværk.

Spændende? Du finder ud af meget mere på TalentCamp Lyngby 2016.

For at dagen kan forløbe bedst muligt, så er der visse ting du skal sørge for at medbringe. Din smartphone (android eller iPhone) med data og din oplader. Hvis du har en powerbank/ekstra batteri vil det være en rigtigt god ide at medbringe. De nyeste telefoner løber tør for strøm efter 2-3 timer, så du får brug for meget strøm. Vi skal nok sørge for, at der bliver rig mulighed for opladning undervejs.

Du vil modtage en invitation til Ingress i din mailbox. Du skal ikke på forhånd installere Ingress app’en. Hvis du vælger at gøre det, skal du tage stilling til hvilken side du vil være med på, og selvom det i princippet kan ændres, så tager det lang tid og er besværligt. Derfor gør vi det hele sammen på fredag!

Glæd dig! Det er ikke bare et spil – det er en livsstil! Og husk du skal finde på et godt agentnavn :)

 

Mange hilsner, @klemse