Underviserne

På engelsklinjen underviser studerende fra hele landet. Nogle interesserer sig særligt for det engelske sprogs opbygning, mens andre til daglig fordyber sig i litteratur eller kultur. Fælles for dem alle er, at de brænder for engelskfagets mange facetter og elsker at give deres passion videre!


Emma+Flokstra+Nielsen.jpg

emma flokstra

Mit navn er Emma og jeg er underviser på engelsklinjen. Jeg er bachelor i Engelsk og kandidat i Amerikanske Studier. Det betyder, at jeg både finder sprog og kultur i den engelsktalende verden super interessant og har brugt fem år på at lære mere om det.

Jeg har undervist på talentcamp siden 2016 og elsker at formidle engelsk sprog og amerikansk historie og kultur til eleverne. Jeg har valgt at undervise på talentcamp, fordi jeg mener, at alle elever skal udfordres fagligt - også dem, der præsterer godt i skolen. Min tid i folkeskolen i Helsingør, hvor jeg er opvokset, bar nemlig også præg af at jeg selv var en af de ”dygtige” elever i min klasse, så jeg ved af egen erfaring hvor meget man kan have et behov for at blive udfordret og ikke bare kunne pensum. 

Min interesse for engelskfaget favner bredt, men jeg har oftest fokus på menneskerettigheder eller minoritetsstudier i et historisk og kulturelt perspektiv i USA. Jeg har i min tid som studerende især fokuseret på behandlingen af religiøse minoriteter, herunder den nuværende behandling af muslimer og arabere i USA.

Uden for det faglige felt har jeg en baggrund i kommunikation og fotografi, og så har jeg været på udveksling i Amsterdam og i praktik i United Nations’ UN City i København. Desuden er jeg brætspilsentusiast og altid klar på et spil varulv eller codenames på camp!

 
kopi (2).jpg

christa aakær

Mit navn er Christa og jeg underviser på engelsklinjen hos TalentCamp. Jeg kommer oprindeligt fra Fyn, men jeg har boet det meste af mit liv på Sydsjælland og nu er fast beboer i smilets by Aarhus. Til dagligt læser jeg en bachelor i engelsk med tilvalg i historie på Aarhus Universitet. Jeg er netop hjemvendt fra et halvt års udveksling i Wales og betragter nu også den vestlige walisiske kystside som mit hjem.

Inden for engelskfaget beskæftiger jeg mig især med Storbritannien. Jeg elsker at formidle britisk historie og politik og samtidig vække elevernes interesse for abstrakte emner som nationalisme, identitet og kultur. I min egne studier er jeg oftest optaget af Storbritanniens ”identitetskrise” og jeg beskæftiger mig især med Brexit.

Jeg er underviser på TalentCamp, fordi jeg mener, det er vigtigt at give noget til dem, som ikke er udfordret nok i skolen. Jeg oplevede selv at mangle faglig udfordring gennem hele gymnasiet, og derfor synes jeg, det er vigtigt at kunne udfordre dem, som kan og vil mere og dermed skabe en sund kultur omkring det at være naturligt god til at lære. 

Foruden engelsk har jeg en stor passion for teater og leg. At være kreativ er en stor del af mit liv, og jeg prøver så vidt muligt at gøre dette en del af min undervisning. Derudover er jeg et stort naturmenneske, der elsker at vandre og tænde bål.

 
Jeanette+Blidvang.jpg

Jeanette blidvang

Mit navn er Jeanette og jeg er underviser på TalentCamps engelsklinje af den simple årsag, at jeg elsker engelsk! Til dagligt læser jeg en kandidat i engelsk med sidefag i film- og medievidenskab på Københavns Universitet med det formål at blive gymnasielærer.

Selvom jeg generelt interesserer mig for alle aspekter af engelskfaget, må jeg indrømme at særligt litteraturen har grebet mig. Jeg synes nemlig, at det er vanvittigt interessant at kunne belyse et kulturelt og historisk perspektiv gennem fiktionens univers. Det er netop også den kombination af det kulturelle, historiske og litterære jeg primært har beskæftiget mig med på mit studie. Dette ønsker jeg i særdeleshed at videreformidle til TalentCamps dygtige elever.

Jeg har undervist på TalentCamp siden efteråret 2018, men jeg har derudover undervisningserfaring som både lærervikar, lektiehjælper og karateinstruktør, der har klædt mig godt på til at udfordre de ambitiøse elever.

 
IMG_2295 (2).JPG

jesper sig nielsen

Mit navn er Jesper, jeg er 29 og er cand.mag. I Engelsk og Mediefag fra Aalborg Universitet, hvor mine primære studieinteresser har været kultur- og tekstanalyse. Jeg interesserer mig enormt meget for gode historier - både de virkelige og de fiktive og hvordan de kan analyseres, fortolkes og fortælles. Jeg har været med på Camp siden 2016, men arbejder til dagligt som konsulent i kommunikation og videoproduktion på UCN, hvor jeg er heldig at kunne inddrage mine interesser i mit daglige arbejde.

Desuden brænder jeg for at undervise og det at være sammen om en fælles faglighed med andre, der er nysgerrige og interesserede.

 
Johanne%2BKirkeby.jpg

Johanne kirkeby

Jeg studerer engelsk på Syddansk Universitet i Odense med sidefag i dansk. Det er til dels, fordi denne fagkombination giver mig mulighed for at blive gymnasielærer og undervise i, hvad jeg brænder for. Hvilket fører mig til den anden del af mit studievalg: jeg brænder for sprog. Jeg finder lingvistik dødspændende, og jeg har også tidligere undervist i det på SDU i Slagelse. Derudover elsker jeg at lære mere ved siden af studiet ved at deltage i lingvistikkonferencer og -foredrag.

Når det ikke skal handle om sprog, handler det alligevel lidt om sprog. Jeg bruger meget tid på poesi i min fritid fx som redaktør for et kunsttidsskrift.

Jeg elsker at undervise, og jeg er taknemmelig for at have det mest spændende studiejob, jeg kunne forestille mig.

 
IMG_2276 (2).JPG

josefine lønborg

Mit navn er Josefine, og gennem TalentCamp er jeg så privilegeret at få lov til at undervise i mit absolutte yndlingsfag: engelsk! Jeg har i foråret 2019 været så heldig at studere et semester på University of Kent i England med særligt fokus på litteratur, samt menneskets forhold til narrativer og kulturel hukommelse. Til dagligt studerer jeg Engelsk på Aarhus Universitet med tilvalg i Nordisk sprog og litteratur, og når jeg engang er færdig med at studere, er målet at blive gymnasielærer.

Min interesse for engelskfaget favner bredt, men jeg får nok svært ved at skjule, at jeg har en særlig interesse indenfor alt hvad der hedder britisk; om det så er kultur, historie eller den fabelagtige mangfoldighed af dialekter de britiske øer kan bryste sig af. Derudover kan jeg nok også gå under betegnelserne grammatiknørd og inkarneret læsehest.

I mit virke som underviser på TalentCamp har jeg et stort ønske om ikke alene at kunne dele min egen interesse for engelskfaget, men forhåbentlig også at kunne udfordre, inspirere og introducere nye aspekter af engelskfaget for de elever, der ikke til dagligt føler sig udfordret. For mig er TalentCamp et rum, hvor der er plads til faglig fordybelse, læring i et trygt 

miljø og ikke mindst muligheden for at knytte venskaber med andre, der også kan se, hvorfor engelsk er så fedt!


 
Kasper+Jelby.jpg

kasper jelby

Jeg hedder Kasper og underviser fra efteråret 2019 på TalentCamps engelsklinje. Jeg er 22 år, født og opvokset i Fredensborg, og til daglig læser jeg en bachelor i Engelsk på Københavns Universitet med tilvalg i litteraturvidenskab.

Min interesse for engelskfaget dækker sprog, litteratur og historie, men i mine studier er jeg særligt optaget af fonologi og sproghistorie, altså de mange forskellige accenter og dialekter af engelsk og hvorfor de ser ud, som de gør i dag. Jeg synes nemlig, at sprogets flersidighed er noget af det, der gør engelsk (og sprog generelt) så fedt at læse! Jeg håber selvfølgelig på, at min store passion for sprog kan smitte af på TalentCamps elever.

Jeg vil gerne undervise hos TalentCamp, fordi jeg mener, at dygtige elever bør opfordres til ikke kun at vedligeholde deres faglige talent, men også til at udfordre sig selv og tilegne sig viden om emner, som de ikke nødvendigvis lærer om i folkeskolens klasselokaler. Det gør TalentCamp med et hyggeligt og socialt miljø, som jeg altid glæder mig til at tage del i!

Ved siden af studiet og TalentCamp arbejder jeg som vikar på en folkeskole i Hillerød. Jeg holder desuden rigtig meget af at tegne og har bl.a. arbejdet med tegninger til børnebøger og teaterstykker.

 
IMG_2302 (2).JPG

Line Rolighed

Hej! Jeg hedder Line, og jeg er underviser på Talentcamp’s engelsklinje og gymnasielærer på Ordrup Gymnasium på Sjælland. Jeg bor i København, hvor jeg har læst en gymnasierettet kandidat med hovedfag i engelsk og et sidefag i idræt. Det har nu ført med sig, at jeg har det privilegie, at jeg får lov til at arbejde med to af mine allerstørste interesser hver dag.

Jeg synes nemlig, at det engelske sprog og hele dets historie, kultur og betydning for, hvorfor verden ser ud som den gør i dag, er vildt interessant. Noget af det bedste ved det engelske sprog er, hvis man spørger mig, at det giver adgang til store dele af verden - hvad enten man tager ud og oplever den selv, eller oplever kulturerne gennem bøger, TV, relationer eller andet. Der er altid noget nyt der spændende! 

Det jeg særligt godt kan lide ved Talentcamp er, at det giver mulighed for fordybelse i det faglige sammen med andre der også synes det er det bedste. Jeg glæder mig altid til at skulle afsted på camp, og jeg håber at vi ses! 

 
IMG_2300 (2).JPG

michelle førstø

Jeg hedder Michelle og jeg er i gang min kandidat i Mellemøststudier ved Syddansk Universitet. Inden denne tog jeg en bachelor i Amerikanske studier, som har givet mig et indgående kendskab til USA indenfor et bredt spektrum af emner så som politik, kultur, historie og litteratur. Undervejs i min uddannelse har jeg blandt andet arbejdet en del med raceforhold i USA i forskellige afskygninger; portrættering af racer i film, coversange ”stjålet” på tværs af the color line, raceforhold i tegneserier og Major League Baseball, samt betydningen af race i forhold til statsborgerskab og den amerikanske historie som helhed.

Jeg har været tilknyttet TalentCamp siden foråret 2017, og jeg glæder mig fortsat hver gang jeg skal af sted på camp. Jeg er utrolig glad for at være på engelsklinjen, hvor jeg har muligheden for at lære en masse fra mig af alle de spændende ting, som jeg er stødt på i min tid på universitetet. Førhen har jeg arbejdet med unge gennem mit arbejde som tennistræner for (hovedsageligt) juniorer i alderen 10-18 år, men nu jeg er rigtig glad for dette noget anderledes arbejde med formidling til og samarbejde med unge på et helt andet område end hvad jeg førhen har prøvet.

Udover min tilknytning til TalentCamp, så arbejder jeg også som frivillig en gang om ugen og bruger derudover en del tid på mine studier, familien og hvad jeg nu ellers lige kan finde på. Bøger har også en særlig plads hos mig, så hvis du har en god anbefaling (eller har brug for en selv), så kom endelig til mig!

 
Nanna.jpg

Nanna johnsen

Mit navn er Nanna og jeg er bosiddende i København, hvor jeg til daglig er kandidatstuderende på Københavns Universitet. Jeg har hovedfag i idræt og sidefag i engelsk, hvilket er med en fremtidig ambition om at blive underviser. Jeg har valgt denne kombination, da mine interesser spænder bredt lige fra boldspil til grammatiske konstruktioner.

Det er dog ikke kun i mit akademiske liv, at jeg har erfaring i et engelsktalende miljø. Jeg er enormt grebet af engelsktalende landes kultur og sprogbrug samt forskelligheden af disse elementer landene imellem - og denne interesse har ført mig vidt omkring. Jeg har blandt andet arbejdet som Au Pair i Auckland (New Zealand), Camp Counselor og lifeguard på en sommerlejr i North Carolina (USA) samt studeret et semester på University of Western Australia i Perth (Australien). Særligt er jeg blevet en smule besat af livet ”Down Under” – og kan bruge flere timer på at more mig over de sproglige facetter af ”Kiwi and Aussie English”

Jeg har været tilknyttet talentcamp siden starten af 2017 – og jeg elsker at være afsted på camps rundt omkring i det danske land. Jeg glæder mig fortsat til at være med til at udfordre og dygtiggøre engelsklinjens elever i et positivt, hyggeligt og stærkt fagligt miljø på TalentCamp. Og hvem ved? Måske bliver eleverne ligeså begejstrede for sprogligt nørderi som mig.

 
50560787_306624903323172_15595902425104384_n.jpg

nikolaj wissing

Jeg har en bachelor Engelsk fra Københavns Universitet, med bifag i Tysk. Her har jeg hygget mig med at nørde lingvistik, historie og medieforhold.

Jeg er vild med at arbejde for Talentcamp, på grund af den mulighed det giver elever med særinteresser for at udfolde og udfordre deres talent og samtidig få en fed social oplevelse. Den form for selvtillid er en kæmpe gave at give til unge mennesker, og noget jeg elsker at bidrage til.
Jeg har arbejdet som underviser i seks år, blandt andet på en privatskole i Beijing. Ved siden af studiet har jeg undervist i engelsk og dansk på en teknisk skole, hvor jeg har udsat malere, skilteteknikere og mekanikere for grammatik, litteratur, kommunikation og samfundsforhold. Ellers har jeg stor interesse for historie og nyhedsmedier, og oversætter på amatørplan.
På Københavns Universitet er jeg arrangør for instituttets lingvistkreds, EnGeRom Linguistic Circle, hvor vi inviterer studerende til at drikke et glas vin og holde foredrag om deres projekter. Sprog kan man arbejde med på mange måder, og det behøver bestemt ikke være kedeligt. Det tror jeg sandelig heller ikke det bliver for vores elever!

 
Rasmus+Bojesen.jpg

Rasmus boyding bojesen

Mit navn er Rasmus, jeg er 29 år og studerer Engelsk og Samfundsfag på Aarhus Universitet. Jeg brænder stærkt for kultur, litteratur, politik og historie – og helt særligt spændingsfeltet derimellem. Mit mål er at blive gymnasielærer i Engelsk og Samfundsfag, hvorfor jeg glæder mig meget til at lære og blive udfordret ved TalentCampDK.

Jeg er den yngste af fem børn, har en dansk far og en svensk mor, og har selv boet de første 5 år af mit liv i Sverige, så jeg taler både dansk og svensk flydende og har traditioner og vaner med fra begge lande. Jeg elsker at være i kontakt med andre mennesker, hvilket jeg lige nu lov til at udleve i mine forskellige frivillige aktiviteter hos Mellemfolkelig Samvirke og Dansk Flygtningehjælp, hvor jeg er koordinator og underviser i en lektiecafe for nydanske børn og unge, hvorudover jeg også nyligt er blevet barleder og koordinator for studenterbaren i Aarhus. 

Jeg har spillet musik i mange år og turneret i blandt andet Tyskland, Holland og Østrig, og været freelance foredragsholder og underviser i sangskrivning, men på de senere år har det været på et mere afslappet niveau. Hjemme i sofaen ser jeg gerne en god fodboldkamp læser en god bog eller ser en god film. Jeg er vild med filosofiske værker, og synes især Friedrich Nietzsches forfatterskab er meget spændende – jeg blev særligt fanget af Således talte Zarathustra. Inden for skønlitteraturen er jeg meget glad for det norske makkerpar Thomas Espedal og Karl Ove Knausgård, men den sidste bog jeg nød at læse var Selvmord af franske Édouard Levé. Inden for film er jeg stor fan af (selvfølgelig svenske) Ingmar Bergman, Stanley Kubrick, Michael Haneke og Lars Von Trier. Ellers nyder jeg at gå til koncerter, digtoplæsninger, i biografen og at hygge mig med dem jeg holder af. 

 
IMG_2291 (2).JPG

sissel stissing

Mit navn er Sissel og jeg studerer til daglig Engelsk med tilvalg i Idræt på Aarhus Universitet. Denne kombination af fag afspejler sig ofte i min deltagelse på camps, hvor jeg udover at undervise i engelsk typisk vil være at kunne finde som arrangør af en rundboldkamp eller som en del af en bordtennisturnering. Jeg er i skrivende stund i gang med mit 9. semester, og jeg har lige siden, jeg startede med at studere, vidst, at jeg ville være underviser. Jeg er derfor rigtig glad for at være en del af TalentCampDK, da jeg her har muligheden for at gøre det, jeg brænder allermest for - nemlig at undervise.

Gennem min bacheloruddannelse i Engelsk har jeg især fundet den lingvistiske del af faget interessant. Dette har medført, at jeg har undervist i to forskellige grammatikkurser på Aarhus Universitet. Man kan altså godt sige, jeg er lidt af en grammatiknørd, og jeg ser altid frem til at undervise passionerede elever gennem TalentCamp.dk som ligeledes brænder for faget engelsk.