Underviserne

På engelsklinjen underviser studerende fra hele landet. Nogle interesserer sig særligt for det engelske sprogs opbygning, mens andre til daglig fordyber sig i litteratur eller kultur. Fælles for dem alle er, at de brænder for engelskfagets mange facetter og elsker at give deres passion videre!


0.jpg

emma flokstra

Teamleder

Mit navn er Emma og jeg er underviser og teamleder på engelsklinjen. Jeg er bachelor i Engelsk og kandidat i Amerikanske Studier. Det betyder, at jeg både finder sprog og kultur i den engelsktalende verden super interessant og har brugt fem år på at lære mere om det.

Jeg har undervist på talentcamp siden 2016 og elsker at formidle engelsk sprog og amerikansk historie og kultur til eleverne. Jeg har valgt at undervise på talentcamp, fordi jeg mener, at alle elever skal udfordres fagligt - også dem, der præsterer godt i skolen. Min tid i folkeskolen i Helsingør, hvor jeg er opvokset, bar nemlig også præg af at jeg selv var en af de ”dygtige” elever i min klasse, så jeg ved af egen erfaring hvor meget man kan have et behov for at blive udfordret og ikke bare kunne pensum. 

Min interesse for engelskfaget favner bredt, men jeg har oftest fokus på menneskerettigheder eller minoritetsstudier i et historisk og kulturelt perspektiv i USA. Jeg har i min tid som studerende især fokuseret på behandlingen af religiøse minoriteter, herunder den nuværende behandling af muslimer og arabere i USA.

Uden for det faglige felt har jeg en baggrund i kommunikation og fotografi, og så har jeg været på udveksling i Amsterdam og i praktik i United Nations’ UN City i København. Desuden er jeg brætspilsentusiast og altid klar på et spil varulv eller codenames på camp!

 
kopi (2).jpg

christa aakær

Jeg er 22 år og læser til dagligt en bachelor i Engelsk ved Aarhus Universitet. Jeg er på mit 3. semester og fra januar 2019 tager jeg på udveksling i Wales. Jeg har hjemme i stort set hele Danmark, da jeg oprindeligt kommer fra Fyn, men har boet det meste af mit liv på Sydsjælland og nu er fast beboer i smilets by Aarhus. 

Inden for engelskfaget er det især historie og kultur, som jeg brænder for. Jeg elsker de mange forskellige kulturelle og historiske aspekter af engelsk og jeg interesserer mig især for Storbritannien og hvordan landet har været med til at forme den verden, som vi kender i dag. 

Foruden engelsk har jeg en stor passion for teater og alt der har med kreative processer at gøre. Derudover synger jeg i kor og så elsker jeg at komme ud i naturen.

 
selv.jpg

Johanne kirkeby

Jeg studerer engelsk på Syddansk Universitet i Odense med sidefag i dansk. Det er til dels, fordi denne fagkombination giver mig mulighed for at blive gymnasielærer og undervise i, hvad jeg brænder for. Hvilket fører mig til den anden del af mit studievalg: jeg brænder for sprog. Jeg finder lingvistik dødspændende, og jeg har også tidligere undervist i det på SDU i Slagelse. Derudover elsker jeg at lære mere ved siden af studiet ved at deltage i lingvistikkonferencer og -foredrag.

Når det ikke skal handle om sprog, handler det alligevel lidt om sprog. Jeg bruger meget tid på poesi i min fritid fx som redaktør for et kunsttidsskrift.

Jeg elsker at undervise, og jeg er taknemmelig for at have det mest spændende studiejob, jeg kunne forestille mig.

 
IMG_1919.jpg

josefine lønborg

Mit navn er Josefine, og jeg har til daglig fornøjelsen af at studere Engelsk på Aarhus Universitet. Min interesse for engelskfaget startede med en vis bogserie om en dreng med et lynformet ar, men spænder den dag i dag bredt mellem alt fra Shakespeare, Dickens og Austen til sproghistorie, syntaks og den engelsktalende verdens historie. 

Jeg blev underviser hos TalentCamp med et stort ønske om at kunne dele min passion for engelskfagets mange facetter og forhåbentligt at kunne inspirere og være med til at give eleverne spændende og lærerige weekender.

 
Udklip.jpg

michelle førstø

Jeg hedder Michelle og jeg er i gang min kandidat i Mellemøststudier ved Syddansk Universitet. Inden denne tog jeg en bachelor i Amerikanske studier, som har givet mig et indgående kendskab til USA indenfor et bredt spektrum af emner så som politik, kultur, historie og litteratur. Undervejs i min uddannelse har jeg blandt andet arbejdet en del med raceforhold i USA i forskellige afskygninger; portrættering af racer i film, coversange ”stjålet” på tværs af the color line, raceforhold i tegneserier og Major League Baseball, samt betydningen af race i forhold til statsborgerskab og den amerikanske historie som helhed.

Jeg har været tilknyttet TalentCamp siden foråret 2017, og jeg glæder mig fortsat hver gang jeg skal af sted på camp. Jeg er utrolig glad for at være på engelsklinjen, hvor jeg har muligheden for at lære en masse fra mig af alle de spændende ting, som jeg er stødt på i min tid på universitetet. Førhen har jeg arbejdet med unge gennem mit arbejde som tennistræner for (hovedsageligt) juniorer i alderen 10-18 år, men nu jeg er rigtig glad for dette noget anderledes arbejde med formidling til og samarbejde med unge på et helt andet område end hvad jeg førhen har prøvet.

Udover min tilknytning til TalentCamp, så arbejder jeg også som frivillig en gang om ugen og bruger derudover en del tid på mine studier, familien og hvad jeg nu ellers lige kan finde på. Bøger har også en særlig plads hos mig, så hvis du har en god anbefaling (eller har brug for en selv), så kom endelig til mig!

 
Nanna.jpg

Nanna johnsen

Mit navn er Nanna og jeg er bosiddende i København, hvor jeg til daglig er kandidatstuderende på Københavns Universitet. Jeg har hovedfag i idræt og sidefag i engelsk, hvilket er med en fremtidig ambition om at blive underviser. Jeg har valgt denne kombination, da mine interesser spænder bredt lige fra boldspil til grammatiske konstruktioner.

Det er dog ikke kun i mit akademiske liv, at jeg har erfaring i et engelsktalende miljø. Jeg er enormt grebet af engelsktalende landes kultur og sprogbrug samt forskelligheden af disse elementer landene imellem - og denne interesse har ført mig vidt omkring. Jeg har blandt andet arbejdet som Au Pair i Auckland (New Zealand), Camp Counselor og lifeguard på en sommerlejr i North Carolina (USA) samt studeret et semester på University of Western Australia i Perth (Australien). Særligt er jeg blevet en smule besat af livet ”Down Under” – og kan bruge flere timer på at more mig over de sproglige facetter af ”Kiwi and Aussie English”

Jeg har været tilknyttet talentcamp siden starten af 2017 – og jeg elsker at være afsted på camps rundt omkring i det danske land. Jeg glæder mig fortsat til at være med til at udfordre og dygtiggøre engelsklinjens elever i et positivt, hyggeligt og stærkt fagligt miljø på TalentCamp. Og hvem ved? Måske bliver eleverne ligeså begejstrede for sprogligt nørderi som mig.

 
50560787_306624903323172_15595902425104384_n.jpg

nikolaj wissing

Jeg har en bachelor Engelsk fra Københavns Universitet, med bifag i Tysk. Her har jeg hygget mig med at nørde lingvistik, historie og medieforhold.

Jeg er vild med at arbejde for Talentcamp, på grund af den mulighed det giver elever med særinteresser for at udfolde og udfordre deres talent og samtidig få en fed social oplevelse. Den form for selvtillid er en kæmpe gave at give til unge mennesker, og noget jeg elsker at bidrage til.
Jeg har arbejdet som underviser i seks år, blandt andet på en privatskole i Beijing. Ved siden af studiet har jeg undervist i engelsk og dansk på en teknisk skole, hvor jeg har udsat malere, skilteteknikere og mekanikere for grammatik, litteratur, kommunikation og samfundsforhold. Ellers har jeg stor interesse for historie og nyhedsmedier, og oversætter på amatørplan.
På Københavns Universitet er jeg arrangør for instituttets lingvistkreds, EnGeRom Linguistic Circle, hvor vi inviterer studerende til at drikke et glas vin og holde foredrag om deres projekter. Sprog kan man arbejde med på mange måder, og det behøver bestemt ikke være kedeligt. Det tror jeg sandelig heller ikke det bliver for vores elever!

 
0.jpg

sissel stissing

Mit navn er Sissel og jeg studerer til daglig Engelsk med tilvalg i Idræt på Aarhus Universitet. Denne kombination af fag afspejler sig ofte i min deltagelse på camps, hvor jeg udover at undervise i engelsk vil være at kunne finde som arrangør af en rundboldkamp eller som en del af en bordtennisturnering. Jeg er i skrivende stund i gang med mit 8. semester, og jeg har lige siden 1. semester vidst, at jeg ville være underviser. Jeg er derfor rigtig glad for at være en del af TalentCamp.dk, da jeg her har muligheden for at gøre det, jeg brænder allermest for - nemlig at undervise.

Gennem min bacheloruddannelse i Engelsk har jeg især fundet den lingvistiske del af faget interessant. Dette har medført, at jeg har undervist i to forskellige grammatikkurser på Aarhus Universitet. Man kan altså godt sige, jeg er lidt af en grammatiknørd, og jeg ser altid frem til at undervise passionerede elever gennem TalentCamp.dk som ligeledes brænder for faget engelsk.