Underviserne

På TalentCampDK’s dansklinje underviser studerende fra hele landet. Undervisernes interesser spænder vidt som danskfaget, og teamets spidskompetencer dækker over alt fra journalistikkens tendenser til litteraturhistorie og det danske sprogs opbygning. Fælles for underviserne er, at de alle elsker at nørde med hver deres passion og elsker at dele ud af deres viden!


Karoline.jpg

Karoline dam

Mit navn er Karoline, jeg er 22 år gammel, og jeg er ved at uddanne mig til journalist på Syddansk Universitet.

Lige nu er jeg i praktik på TV SYD, hvor jeg laver tv, online-videoer og skriver artikler.

Det jeg allerbedst kan lide ved journalistikken er, at min nysgerrighed bliver stillet. Jeg er mest nysgerrig på helt almindelige mennesker. Almindelige mennesker med interessante oplevelser i bagagen.

Det er også derfor, at jeg søgte praktik på et regionalt medie. Fordi jeg helst vil lave journalistik med et videokamera i hånden, men også fordi de almindelige mennesker er spændende journalistisk dér. For mig er dét det mest levende journalistik: lige-som-det-er-journalistik.

Jeg glæder mig til at undervise og lege med journalistikken med jer – det bliver superfedt og lærerigt!

 
2k.jpg

Niclas Bohnsen

Jeg hedder Niclas, er 26 år og kandidatstuderende ved Litteraturhistorie på Aarhus Universitet.

Jeg har også en bachelorgrad i netop Litteraturhistorie, og i kraft af mit fag medbringer jeg det store overblik og optegner de brede linjer igennem litteraturhistorien. Min faglighed afspejler på den måde mit vidtspændende interesseområde, som omfavner alt fra ny børne- og ungdomslitteratur til elizabethansk teater, og fra absurdistiske noveller og fransk realisme, til grafiske romaner og populærfiktion. Jeg læser litteraturen meget filosofisk, fordi jeg synes, det absolut fedeste og mest spændende ved litteraturen er dens evne til at åbne verden og give os et blik bagom de strukturer og normer, vi tager for givet.

På TalentCamp er jeg tilknyttet dansklinjen og underviser i Litteratur, hvor det er min store fornøjelse at dele glæden ved litteraturens mangfoldighed, og sammen med eleverne forsvinde ind i en enkelt linje, tage et skridt tilbage og se sammenhængen på tværs af tid og værk. Vi skal arbejde med nørdet teori og spændende populærværker, for eksempel med en poststrukturalistisk kønskritisk læsning af Harry Potter-serien, som forhåbentlig vil ændre deltagernes syn på og forståelse af ikke kun Harry Potter, men hele idéen om køn og identitet.

Jeg håber på at give eleverne en større forståelse af litteraturens alsidighed og åbne øjnene for, hvordan det enkelte værk på en gang indskriver sig i en litteraturhistorisk tradition og samtidig omskriver denne. Vi skal diskutere hele litteraturhistoriens fundament, møde kanoniserede værker og traditionsfyldte genrer, men samtidig forholde os kritisk og undersøgende til alt, hvad vi læser, og vores "beskedne" mål må være at gentænke hele vores tilgang til litteraturen. 

 
TCprofilbillede.jpg

niklas miranda

Mit navn er Niklas. Jeg er 24 år ung og læser til daglig Nordisk sprog og litteratur og Filosofi på Århus Universitet. En af mine absolutte hovedinteresser er det område, hvor skønlitteraturen møder filosofien. Derfor kan man, hvis man skal have mig som underviser, forvente, at den skønlitterære analyse ofte er suppleret af et filosofi-teoretisk input.

Hos TalentCamp har jeg muligheden for at udfordre mig selv fagligt og arbejde med nogle emner og tekster, som jeg ikke ellers ville være nået omkring på mit studie. Derudover får vi lov til at arbejde med nogle vidensulte og velopdragne unge mennesker, som altid yder deres fulde. Begge dele værdsætter jeg højt og i mine øjne er TalentCamp et projekt, hvor alle involverede parter vinder.

 
silleportr%C3%A6t.jpg

Sille ugelvig

Mit navn er Sille, og jeg er 22 år gammel. Jeg studerer journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg lige nu er i gang med at finde en praktikplads.

Jeg har altid elsket at snakke med mennesker, og derfor var det en drøm der gik i opfyldelse, da jeg kom ind på journalistikstudiet.

Det jeg allerbedst kan lide ved journalistikken er, at undersøge forskellige befolkningsgrupper og få svar på mine spørgsmål. Jeg er nysgerrig, og jeg kan aldrig få for meget viden. Jeg kan bedst lide at bruge journalistikken til at give mennesker taletid. Jeg vil bryde tabuer og oplyse om alt det, som ikke er rart at snakke om.

På TalentCamp er jeg tilknyttet Dansklinjen, hvor jeg underviser i journalistik. Her arbejder vi med forskellige genre af journalistikken, hvor vi kommer ind på alt fra nyheder til målgrupper. Jeg glæder mig til at undervise jer, og få jeres syn på journalistikken, som den er i dag.