Underviserne

På TalentCampDK’s dansklinje underviser studerende fra hele landet. Undervisernes interesser spænder vidt som danskfaget, og teamets spidskompetencer dækker over alt fra journalistikkens tendenser til litteraturhistorie og det danske sprogs opbygning. Fælles for underviserne er, at de alle elsker at nørde med hver deres passion og elsker at dele ud af deres viden!


Karoline.jpg

Karoline dam

Mit navn er Karoline, jeg er 22 år gammel, og jeg er ved at uddanne mig til journalist på Syddansk Universitet.

Lige nu er jeg i praktik på TV SYD, hvor jeg laver tv, online-videoer og skriver artikler.

Det jeg allerbedst kan lide ved journalistikken er, at min nysgerrighed bliver stillet. Jeg er mest nysgerrig på helt almindelige mennesker. Almindelige mennesker med interessante oplevelser i bagagen.

Det er også derfor, at jeg søgte praktik på et regionalt medie. Fordi jeg helst vil lave journalistik med et videokamera i hånden, men også fordi de almindelige mennesker er spændende journalistisk dér. For mig er dét det mest levende journalistik: lige-som-det-er-journalistik.

Jeg glæder mig til at undervise og lege med journalistikken med jer – det bliver superfedt og lærerigt!

 
TCprofilbillede.jpg

niklas miranda

Mit navn er Niklas. Jeg er 24 år ung og læser til daglig Nordisk sprog og litteratur og Filosofi på Århus Universitet. En af mine absolutte hovedinteresser er det område, hvor skønlitteraturen møder filosofien. Derfor kan man, hvis man skal have mig som underviser, forvente, at den skønlitterære analyse ofte er suppleret af et filosofi-teoretisk input.

Hos TalentCamp har jeg muligheden for at udfordre mig selv fagligt og arbejde med nogle emner og tekster, som jeg ikke ellers ville være nået omkring på mit studie. Derudover får vi lov til at arbejde med nogle vidensulte og velopdragne unge mennesker, som altid yder deres fulde. Begge dele værdsætter jeg højt og i mine øjne er TalentCamp et projekt, hvor alle involverede parter vinder.