Underviserne

På matematiklinjen underviser studerende og ph.d.-studerende fra hele landet. Blandt underviserne vil du møde unge matematikere med interesser i meget forskellige retninger. Nogle er interesseret i teoretisk matematik, mens andre gerne vil anvende matematikken i virkeligheden og finde løsninger på problemer indenfor alt fra medicin over IT til fysiske fænomener. Fælles for dem alle er, at de brænder for matematikken og for at give deres passion videre til dig! 


_Z5B7910-sh.jpg

Anne Ryelund

Teamleder

Jeg har undervist på TalentCamps siden jeg startede med at læse på DTU. Jeg brænder for at bruge matematikken til at lave innovative løsninger, der kan være med til at gøre livet lidt lettere for os alle sammen. I dag er jeg ph.d.-studerende, hvor jeg forsker i samspillet mellem fluidmekanik og matematik. 

Jeg bruger en stor del af sin fritid på klatring, og så elsker jeg at spille brætspil. Jeg er helt sikkert frisk på et spil, hvis du møder mig på en TalentCamp!

 
Skærmbillede 2018-01-11 kl. 00.13.58.png

Elisabeth Friis

Mit navn er Elisabeth, og jeg er 23 år. Til daglig læser jeg Medicin på Københavns Universitet, men fra januar 2019 tager jeg et semester fri for at forske i lungekræft på Rigshospitalet.

Jeg har været med i TalentCamp lige fra begyndelsen - først som elev, senere assistent og nu som underviser. Det har altid skabt stor glæde hos mig at kunne være omgivet af fagligt engagement og ikke mindst et stærkt fællesskab, som er noget af det, TalentCamp byder på!

I min fritid bruger jeg en del tid på at spille volleyball, men jeg kan også rigtig godt lide at bruge min tid på sjov og spas i mit kollegiekøkken!

 
Udklip+e.jpg

erik lange

Jeg studerer matematik på Københavns Universitet og jeg har undervist på TalentCampDK siden 2017.

Jeg troede ikke på Pythogoras’ sætning første gang jeg hørte den. Det var vel i fjerde klasse eller sådan noget, og vores matematiklærer turde vist ikke så meget som prøve på at give os et argument. Men min far syntes ikke jeg skulle snydes og satte sig ned og gennemgik beviset med mig. Jeg overgav mig, og oven i hatten fandt jeg ud af, at der åbenbart var en matematik, der handlede om noget andet end at regne ud hvor meget benzin Søren og Mette bruger på en køretur fra Roskilde til Korsør. Og denne her anden matematik virkede sindssygt spændende.

I mellemtiden har jeg lavet alt muligt, der intet har med matematik at gøre, men nu studerer jeg matematik nu på KU, og det er virkelig spændende og udfordrende. Det er dejligt at få lov til at lave matematik og kun det, for der er så utroligt meget at udforske, at der faktisk ikke er tid til andet. Især ting som kompleks analyse og talteori har fascineret mig meget. Jeg er glad for at få mulighed for at undervise på TalentCampDK, for der er så meget spændende at fortælle.

 
Billede nye hjemmeside'.jpg

esben ydesen

Jeg er 20 år, og jeg læser til daglig en bachelor i matematik på Københavns Universitet.

Jeg har været tilknyttet TalentCamp siden 2010 – først som elev, så undervisningsassistent og nu som underviser. Det har givet mig stor glæde at være elev på TalentCamp – de faglige udfordringer og det fag-sociale fællesskab har været en kæmpe fornøjelse af være en del af! Derfor gør jeg også mit bedste for at give eleverne samme fede oplevelse, som jeg havde i mine dage som TC-elev.

Jeg har en stor passion for matematik, og som underviser har jeg stort fokus på ikke blot at lære eleverne matematik, men at vise dem, hvad der (for mig) gør matematik så flot og sejt!

I min fritid kan jeg godt lide at spille spil – computerspil, brætspil, skak mm. Hvis vi ses på TalentCamp, er jeg altid klar på at tage et spil!

 
unnamed.jpg

Jonathan Tilling

Jeg er 21 år gammel og læser en bachelor i matematik på Københavns Universitet. Matematikken har fyldt meget for mig i hele min skolegang, og det kom meget hurtigt også til at handle om, hvordan matematik bedst formidles og kommunikeres. 

Da jeg gik i 2.g, blev jeg en del af TalentCamps aspirantgruppe, og jeg har været underviser, siden jeg startede på Københavns Universitet. 

Udover matematikken bruger jeg meget tid på at spille håndbold og lave alt muligt andet sport. Man kan altid finde en bold i pauserne på TalentCamps! Da jeg gik i 2.g, blev jeg en del af TalentCamps aspirantgruppe, og jeg har været underviser, siden jeg startede på Københavns Universitet. 

 
Nicolai TW16 sh v2.jpg

Nicolai carstensen

Jeg er 21 år og læser en bachelor i matematik på Københavns Universitet. Jeg har selv deltaget som elev på TalentCamps, og det har givet mig unikke venskaber og faglig motivation, som jeg ikke har kunnet finde andre steder. Sammen med dem, jeg har mødt på mine Camps, har jeg deltaget i nationale og internationale matematikkonkurrencer i løbet af gymnasietiden, og det har været nogle af de skønneste oplevelser, jeg har haft.

Mange timer er dog også blevet brugt på formidling af matematik, og i min rolle som underviser ligger fokus på elevernes forståelse. Det kan være anstrengende at lære svært stof, så det er vigtigt at alle føler sig trygge. Hvad der gør TalentCamps særlige er dog ikke blot at man lærer utroligt meget på kort tid, men også at man gør det sammen med andre. Det er dette fællesskab omkring fagligheden, der har holdt mig knyttet til TalentCampDK. Som underviser forsøger jeg derfor altid at give de nuværende talentelever en lige så god oplevelse, som jeg selv havde, dengang jeg var af sted som elev