World of English

World of English er det kursus, du skal have første gang du er på TalentCamp. Kurset er designet til at møde dig, der hvor du er engelskfagligt og bygge ovenpå den viden, du har i forvejen. Efter kurset har du fået en første indføring i historiske perspektiver på det engelske sprog. Desuden arbejder vi med hvordan man forbedre både sine mundtlige og skriftlige fremstillinger.


Kursusbeskrivelse

Faglige forudsætninger
Kurset tager udgangspunkt i de færdigheder, som man kan forvente af en dygtig elev i 7. - 8. klasse. Det betyder, at vi forventer, at deltagerne har en god forståelse af det stof, som er blevet præsenteret i skolen.

Indhold
Dette kursus er introduktionskurset til TalentCampDK’s engelsklinje. Her får eleverne indblik i oprindelsen af det engelske sprog samt dets udbredelse, hvor vi blandt andet ser på hvorfor engelsk har den status, som det har. I forbindelse med dette ses der også på de forskellige accenter og dialekter, som er opstået undervejs.

  • Historisk indsigt i det engelske sprog

  • Oprindelse

  • Udbredelse

  • Dialekter og accenter

  • Værktøjer til skriftlig, akademisk engelsk

  • Mundtlige værktøjer

Målsætning
Eleverne skal tilegne sig værktøjer til at forbedre både skriftligt og mundtligt engelsk, som det forventes at eleverne tager med sig i deres videre forløb hos TalentCamp. Med disse værktøjer får eleverne mulighed for at tillægge sig en mere akademisk skrivestil, samt forbedre deres mundtlige præsentationsevner.


Forberedelse

Du behøver ikke at foreberede dig til dette kursus inden TalentCamp. Vi er af den overbevisning, at det er rigtig svært at forberede sig til noget, som man ikke har nogen chance for at vide hvad indebærer. Derfor er World of English tilrettelagt sådan, at undervisningen tager udgangspunkt i de færdigheder og kompetencer du har, når undervisningen starter. Selvom man er førstegangsdeltager, kan der dog være forberedelse til programmet om fredagen. Hvis det er tilfældet vil du modtage en mail med oplysninger om, hvad du skal forberede samt tilhørende materiale.


Materialer

Her finder du det materiale, der benyttes i forbindelse med undervisningen. Du er velkommen til at downloade materialet og se på det inden TalentCamp. Dette er dog ikke forventet.

Slides (del 1) (bruges i undervisningen)

Slides (del 2) (bruges i undervisningen)

Øvelse: True/False

Øvelse: Accent Detective

Øvelse: Know Your Reader

Øvelse: Speeches