TalentWeek 2024

Sidst opdateret: 27. februar 2024

TalentWeek 2024 afholdes lørdag den 27. juli til torsdag den 1. august. På TalentWeek samles dansk, engelsk og matematik på tværs af 7., 8. og 9. årgang. Hele herligheden kommer til at foregå på Hjørring Private Realskole.


Hvad er Talent Week?
TalentWeek er afslutningen på årets talentarbejde, hvor vi tager afsked med de talentelever, der går ud af 9. klasse, og tager hul på et nyt år for de elever, der begynder i 8. eller 9. klasse efter sommerferien 2024.

I modsætning til de almindelige TalentCamps strækker TalentWeek sig over hele seks dage, hvilket tillader et anderledes program både socialt og fagligt. Ugen byder på et tredages undervisningsforløb efterfulgt af det årlige Projekt24. Derudover er der selvfølgelig massere af sociale aktiviter og konkurrencer, når vi ikke har undervisning.

Deltagere og undervisere på TalentWeek 2023

Program
Alle talentelever ankommer til Hjørring Private Realskole lørdag den 27. juli om aftenen. Lørdag aften vil der være fællesaktiviteter for at ryste alle campdeltagerne sammen. Søndag til tirsdag er der undervisning. I løbet af ugens eftermiddage og aftener har vi arrangeret forskellige workshops og aktiviteter af social karakter.

Projekt 24
Onsdag morgen starter Projekt24. I mindre grupper fordyber talenteleverne sig i et emne og forbereder en fremlæggelse. Torsdag formiddag fremlægges alle projekter i grupper. Torsdag middag afholder vi afslutningsceremoni, hvor vinderne af årets Projekt24 kåres. Efter frokost torsdag den 1. august er der fælles afrejse fra Hjørring.

Er du interesseret i at deltage på TalentWeek 2024 eller fremtidige TalentCamps? Skriv en mail til Milla på mm@talentcamp.dk.