Underviserne på matematiklinjen

Sidst opdateret: 18. januar 2023

På matematiklinjen underviser studerende og ph.d.-studerende fra hele landet. Blandt underviserne vil du møde unge matematikere med interesser i meget forskellige retninger. Nogle er interesseret i teoretisk matematik, mens andre gerne vil anvende matematikken i virkeligheden og finde løsninger på problemer indenfor alt fra medicin over IT til fysiske fænomener. Fælles for dem alle er, at de brænder for matematikken og for at give deres passion videre til dig!

Jonathan Tilling

Underviser

Jeg er 22 år gammel og læser en bachelor i matematik på Københavns Universitet. Matematikken har fyldt meget for mig i hele min skolegang, og det kom meget hurtigt også til at handle om, hvordan matematik bedst formidles og kommunikeres.

Da jeg gik i 2.g, blev jeg en del af TalentCamps aspirantgruppe, og jeg har været underviser, siden jeg startede på Københavns Universitet.

Udover matematikken bruger jeg meget tid på at spille håndbold og lave alt muligt andet sport. Man kan altid finde en bold i pauserne på TalentCamps.


Mathias Duedahl

Underviser

Jeg er 21 år gammel og er på første år af min bachelor i matematik på Lunds Universitet.

Jeg har ikke selv været del af TalentCampDK, men jeg har fundet stor glæde i at deltage i andre camps af naturvidenskabelig art. Det har altid betydet meget for mig at forstå ting, og jeg bliver glad i låget, hver gang jeg knækker koden til noget nyt og svært.

Den samme glæde finder jeg i sporten, hvor jeg dyrker meget bouldering og calisthenics, for jeg elsker en udfordring! Det sker også fra tid til anden at jeg har et lille skørt matematikprojekt: En af mine favoritter fra gymnasietiden er min MATHIAS ligning der giver et implicit plot af mit navn. Så kom endelig og sig til, hvis du vil lære at stå på hænder eller have en ny matematikautograf!


Milla Mandrup

Jeg hedder Milla, er 20 år gammel og læser en bachelor i matematik på Københavns Universitet. Min tilknytning til TalentCamp startede helt tilbage i 2013, hvor jeg i 7. klasse var med på min første camp. Dengang hoppede jeg lidt rundt på alle linjerne, indtil jeg fandt min rette hylde hos matematik-nørderne.

Siden jeg var på min sidste TalentWeek som elev i 2015, har jeg blandt andet været elevrådsformand på mit gymnasie, da jeg er fascineret af alt det, vi kan skabe i fællesskab. Efter gymnasiet har jeg boet og rejst med rygsæk rundt i Australien og New Zealand, men altid vidst, at jeg ville tilbage og fordybe mig i matematikken! Derfor er det også ekstra fedt for mig at få lov til at videregive alle de fantastiske oplevelser, jeg selv har haft som elev på TalentCamp.

Uden for undervisningslokalet er jeg som regel altid klar på en omgang brætspil (særligt Alias!), en snak om Den store bagedyst eller andet sjov og spas.


Nicolai Carstensen

Teamleder

Jeg er 22 år og studerer matematik på Københavns Universitet. Jeg har selv deltaget som elev på TalentCamps, og det har givet mig unikke venskaber og faglig motivation, som jeg ikke har kunnet finde andre steder. Sammen med dem, jeg har mødt på mine Camps, har jeg deltaget i mange matematikkonkurrencer, og det har været nogle af de skønneste oplevelser, jeg har haft.

Jeg har også brugt mange timer på at undervise i matematik. Det kan være anstrengende at lære svært stof, så det er vigtigt at alle føler sig trygge. Hvad der gør TalentCamps særlige er ikke blot, at man lærer utroligt meget på kort tid, men også at man gør det sammen med andre. Det er fællesskabet omkring fagligheden, der har holdt mig knyttet til TalentCampDK. Som underviser forsøger jeg derfor altid at give eleverne en lige så god oplevelse, som jeg selv havde, dengang jeg var af sted som elev


Rasmus Munkner

Underviser

Jeg hedder Rasmus og studerer til dagligt forsikringsmatematik på Københavns Universitet. Min interesse for matematikken har altid været stor, men særligt efter at jeg selv i 9.klasse fik mulighed for at deltage som elev på TalentCamp og siden har deltaget i Aspirantgruppen. Igennem hele min gymnasietid, har jeg vidst, at jeg ville beskæftige mig med matematik.

Ud over det matematiske interesserer jeg mig også for computerspil og taktiske kortspil, som jeg bruger en del tid på, når jeg har fri.


Rasmus Veber

Underviser

Mit navn er Rasmus og jeg er igang med andet år af min bachelor i matematik, på Københavns Universitet. Jeg har valgt matematik, da jeg synes der er noget særligt ved den tilsyneladende uendelige mulighed, for at lære nyt og dygtiggøre sig.

Jeg bor i København, men kommer oprindeligt fra Fyn. Jeg bruger en del af min fritid på snorkling og dykning, samt at spille musik, som begge dele er en stor interesse for mig.

Jeg har haft at gøre med TalentCamp siden min egen 9. klasse, hvor jeg selv var med som elev. Siden har jeg været med som aspirant og hjælpeunderviser. Nu håber jeg at være med til at inspirere deltagerne på TalentCamp, som jeg selv blev det for 6 år siden.