Matilde Fraenkel

Sidst opdateret: 5. juni 2023

Jeg hedder Matilde, er 22 år gammel og studerer til daglig Kemi på Københavns Universitet. Jeg har været en del af TalentCamp, siden jeg var afsted på min første TalentCamp i 7. klasse i 2014. Matematikken og alle de skønne mennesker fangede mig fuldstændig, og sidenhen har jeg været på et utal af TalentCamps både som elev, aspirant i gymnasiet, assistent og nu underviser. TalentCamp har givet mig en kæmpe faglig motivation, og ikke mindst nogle af mine tætteste venskaber i dag, så det betyder meget for mig at give denne oplevelse videre til nye elever, når jeg er afsted som underviser.

Jeg har altid elsket at undervise og gjort det meget som både lektiehjælper og mentor. At se lyset i øjnene på en elev, der fanger noget svær matematik, eller at mærke den intense nysgerrighed, der opstår i et klasselokale, er det, jeg brænder for, og det, jeg holder så meget af på TalentCamps!

Uden for undervisningen er jeg helt vild med at spille SET og HINT, og du kan også altid lokke mig med til en stor stikbold-turnering. Jeg glæder mig til at møde dig på camp!