Nicolai Carstensen

Sidst opdateret: 31. maj 2023

Jeg er 22 år og studerer matematik på Københavns Universitet. Jeg har selv deltaget som elev på TalentCamps, og det har givet mig unikke venskaber og faglig motivation, som jeg ikke har kunnet finde andre steder. Sammen med dem, jeg har mødt på mine Camps, har jeg deltaget i mange matematikkonkurrencer, og det har været nogle af de skønneste oplevelser, jeg har haft.

Jeg har også brugt mange timer på at undervise i matematik. Det kan være anstrengende at lære svært stof, så det er vigtigt at alle føler sig trygge. Hvad der gør TalentCamps særlige er ikke blot, at man lærer utroligt meget på kort tid, men også at man gør det sammen med andre. Det er fællesskabet omkring fagligheden, der har holdt mig knyttet til TalentCampDK. Som underviser forsøger jeg derfor altid at give eleverne en lige så god oplevelse, som jeg selv havde, dengang jeg var af sted som elev