Nicolai Carstensen

Sidst opdateret: 18. september 2023

Jeg hedder Nicolai og studerer matematik på Københavns Universitet, hvor jeg bliver færdig med studiet om et år. Jeg har selv deltaget som elev på TalentCamps, og det har givet mig rigtig gode venskaber og faglig motivation, som jeg ikke har kunnet finde andre steder.

Jeg har også brugt mange timer på at undervise i matematik. Det kan være anstrengende at lære svært stof, så det er vigtigt at alle føler sig trygge. Det der gør TalentCamps særlige er ikke blot, at man lærer utroligt meget på kort tid, men også at man gør det sammen med andre, der deler end interesse. Det er fællesskabet omkring fagligheden, der har holdt mig knyttet til TalentCampDK.

Når jeg ikke studerer og arbejder, elsker jeg at dyrke sport, hvad end det er cykling, klatring eller ultimate frisbee.