Jeppe Lauridsen

Sidst opdateret: 18. august 2023

Jeg hedder Jeppe, er 28 år og cand.mag i litteraturhistorie og engelsk fra Aarhus Universitet. Til dagligt er jeg en del af sekretariatet på TalentCampDK, hvor jeg er teamleder for dansk- og engelsklinjen.

Min begejstring for danskfaget er præget af mit nære forhold til litteratur, film og andre kunstformer, der for mig virker til at være formidable måder at lære om det levede liv på - ikke bare her og nu, men også andre steder på kloden, i andre tider.

Derfor er dansklinjen også centreret omkring litteraturen. Den er et formidabelt læringsredskab, fordi den kræver af eleverne, at man også lærer noget historie, sprog, filosofi, psykologi, osv., og derfor er undervisningen på dansk altid utroligt levende og interessant. At lære at tilgå sig selv og ens omverden på nye, overraskende måder er hjørnestenen i danskfaget, hvor man kan forvente at lære om alt fra metaforteori til det moderne gennembrud.