Johanne Kovdal Olesen

Sidst opdateret: 5. juni 2023

Jeg er 21 år gammel, og jeg er i gang med min bachelor i litteraturhistorie på Aarhus Universitet.

Jeg har været en del af TalentcampDK siden 2014; først som elev og sidenhen som underviser. Som elev fandt jeg det utroligt givende at være en del af det stærke fællesskab, man får på camp med ligesindede unge. Det fællesskab er jeg rigtig glad for at kunne give tilbage til som underviser.

Jeg har altid været utrolig glad for at læse, og så begyndte jeg ret tidligt at interessere mig for, hvordan litteraturen fungerer. Hvorfor kan jeg blive så påvirket af at læse, og hvordan er de litterære tekster skruet sammen for at opnå denne effekt? Det er to store spørgsmål, som jeg heldigvis aldrig bliver helt færdig med at undersøge.

I min fritid kan jeg godt lide at læse, gå i teatret og spille brætspil. Hvis vi ses på camp, er jeg altid klar på et spil - især Werewolf!