Jeppe Lauridsen

Sidst opdateret: 18. august 2023

Jeg hedder Jeppe, er 28 år og cand.mag i litteraturhistorie og engelsk fra Aarhus Universitet. Til dagligt er jeg en del af sekretariatet på TalentCampDK, hvor jeg er teamleder for dansk- og engelsklinjen.

Den engelsktalende verden har altid draget mig, særligt fordi jeg, som så mange andre, er vokset op med amerikansk kultur i mit TV og på min computer. Vores samfunds tankegods er stadig, på godt og ondt, nært forbundet med det forjættede land.

Som del af min uddannelse har jeg boet et år i USA og et halvt år i Skotland, så jeg har også oplevet på egen krop, hvor varieret den engelsktalende verden er. Det er en kæmpe opgave at være engelsklærer, fordi faget udover amerikansk revolution, Brexit og Borgerrettighedsbevægelse også dækker alt fra nordirske millitanter til nigerianske forfattere.

Derfor er engelsklinjen centreret omkring sprog og samfundsforhold. At lære sproget godt at kende medvirker, at du også kan forstå andres sprogbrug bedre: Hvad end det er politikere, der argumenterer for Storbritanniens udmelding af EU, eller forfattere, der skriver om at vandre ensomt som en sky.

Det er spændende og svære emner at betræde, og jeg glæder mig til at læse, skrive, lege og diskutere sammen med jer!