Mads Skeldal Winther

Sidst opdateret: 20. oktober 2022

Jeg hedder Mads og begyndte som engelskunderviser på TalentCampDK i 2021. Jeg er 24 år og læser en kandidat i Engelsk med sidefag i Samfundsfag på Københavns Universitet. Efterfølgende drømmer jeg om at fortsætte arbejdet med undervisning som gymnasielærer.

Jeg brænder for at kunne videregive engelskfaget til elever som også deler interessen for det engelske sprog og alt det som følger med. Jeg fagkompetencer ligger i sprog, kultur, litteratur og historie, men det er især samtidslitteratur og amerikansk politik, kultur og historie som vækker min interesse. Heriblandt er der emner som amerikansk exceptionalisme, kampe for frihedsrettigheder og racerelaterede problemstillinger.

For mig er det et privilegie at kunne videregive den viden som følger med faget engelsk. Samtidig er jeg også underviser på TalentCamp, fordi jeg mener det skaber en god ramme for, at man kan fordybe sig i noget man interesserer sig for i et både socialt og hyggeligt miljø.

Udover TalentCamp arbejder jeg også som studentermedhjælper på forlaget Gyldendal, hvor jeg hjælper til med undervisningsmateriale fra 1. til 9. klasse i grundskolen. Derudover elsker jeg at lytte til og diskutere musik i alle former og faconer, hvilket er noget som jeg også ynder at bringe med i undervisningen, hvis jeg finder det relevant. Jeg kan også være med på en snak om de nyeste film, serier og videospil.