Sofie Sejer Christiansen

Sidst opdateret: 5. juni 2023

Jeg hedder Sofie og jeg begyndte som underviser på TalentCampDK i 2023. Jeg er 23 og bor i Aarhus, hvor jeg læser Engelsk med sidefag i Matematik på Aarhus Universitet. Jeg har beskæftiget mig med mange forskellige dele af engelskfaget, men jeg har en særlig interesse for lingvistik og især fonetik. Jeg synes, det er utroligt spændende at udforske den store diversitet det engelske sprog har, og er blandt andet interesseret i hvordan vi lærer og opfatter sprog. Derudover har jeg stor interesse for Engelsk litteratur og har en forkærlighed for fantasy og gotisk litteratur.

Jeg har altid elsket at undervise og er underviser på TalentCamp, fordi jeg gerne vil dele min passion og viden med elever der er nysgerrige og brænder for Engelskfaget. Jeg synes, det er fantastisk, at eleverne på TalentCamp kan få muligheden for at få en masse gode både faglige og sociale oplevelser sammen med andre, der har samme interesser som dem selv.

Når jeg ikke underviser og studerer, elsker jeg at spille musik og synge i kor. Desuden er jeg altid klar på at diskutere alt der omhandler fantasy og spille et godt brætspil.