Kasper Engholm Jelby

Sidst opdateret: 20. oktober 2022

Jeg hedder Kasper og har siden 2019 været underviser på TalentCampDK’s engelsklinje. Jeg er 25 år og er ved at afslutte min kandidat i engelsk på Københavns Universitet.

Min interesse for engelskfaget dækker både sprog, kultur, litteratur og historie, men jeg er særligt interesseret i sociolingvistik, som handler om forholdet mellem sprog og samfund. Det dækker f.eks. over de mange forskellige accenter og dialekter der findes på engelsk, og hvordan de bliver brugt som et udtryk for folks identitet. Jeg synes nemlig at sprogets alsidighed er noget af det, der gør engelsk (og sprog generelt) vildt spændende!

Jeg underviser hos TalentCamp, fordi jeg mener at dygtige elever bør opfordres til ikke kun at vedligeholde deres faglige talent, men også til at udfordre sig selv og lære om emner, som de ikke nødvendigvis lærer om i folkeskolens klasselokaler—og det gør TalentCamp med et hyggeligt og socialt miljø, som jeg altid glæder mig til at tage del i.

Ved siden af studiet og TalentCamp arbejder jeg som årsvikar på Nærum Gymnasium og studentermedhjælper på Gyldendal. Jeg holder desuden meget af at tegne og har bl.a. arbejdet med at lave tegninger til et teaterstykke