Thor Hansen

Sidst opdateret: 5. juni 2023

Hey! Jeg hedder Thor og har været underviser hos TalentCampDK siden sommeren 2022. Til dagligt holder jeg til blandt kridttavlerne på Universitet i Aarhus, hvor jeg studerer Matematik. Dog har jeg en stor interesse for litteraturen, engelsk eller ej, samt i den engelske kulturs indflydelse verden over. Specielt holder jeg af at diskutere evigt relevante emner såsom etik og politik.

Jeg har været en del af TalentCampDK i en stor del af mit liv, da jeg selv har været elev siden 8. klasse, hvor jeg startede på Engelsklinjen. Siden da har min nysgerrighed for det faglige kun vokset igennem min tid i Aspirantgruppen, dernæst som undervisningsassistent, og nu finder jeg stor glæde i selv at undervise TalentCamp elever. Selvfølgelig med den forhåbning at de finder det lige så skønt som jeg gjorde dengang, og stadig gør i dag!

Når jeg ikke underviser holder jeg mig aktiv i mit studies lokale fagråd, hvor jeg varetager de studerendes interesser. Derudover mener jeg, at der findes musik til enhver stemning på ethvert tidspunkt, så man kan tit finde mig med musik i ørene, uanset om jeg er i færd med at læse, lave mad eller noget helt tredje.